5 avantaje pe care le ai daca apelezi la un consultant financiar atunci cand ai nevoie de un credit bancar

consultant credite

Visurile tale nu trebuie amanate insa, pentru a putea sa iti indeplinesti visele cel mai mare impediment este acela ca nu este vorba despre vointa ci mai mult despre lipsa resurselor financiare. Din fericire, pe piata din Romania exista numeroase solutii prin care poti sa rezolvi eficient orice problema financiara la un click distanta. Pe de alta parte, atunci cand incepi sa analizezi produsele financiare de pe piata, daca esti destul de neexperimentat in acest domeniu, poate sa devina coplesitor sa faci comparatii si sa alegi ce tip de credit bancar se pliaza cel mai bine situatiei tale. 

Totusi, inainte de a te gandi la un credit bancar este bine sa nu figurezi in Biroul de Credit cu un istoric negativ deoarece acest lucru poate sa fie un impediment in obtinerea unui imprumut. In aceasta situatie, de cele mai multe ori solicitarile de credit sunt refuzate sau vin cu dobanzi mult mai mari decat in mod normal. 

Primul pas pe care trebuie sa il faci pentru a alege in mod inspirat un credit bancar este sa apelezi la un consultant financiar care are experienta si expertiza necesara pentru a te sfatui in mod corect si sa te ajute sa aplici pentru cel mai potrivit credit bancar. In Romania, consultanta financiara este destul de putin cunoscuta si promovata. Un consultant financiar cunoaste piata bancara si nebancara avand capacitatea de a-ti oferi recomandari pertinente si solutii aplicabile in situatia ta pentru a putea sa obtii cele mai favorabile dobanzi si conditii de creditare avantajoase. 

Asadar, atunci cand apelezi la un consultant financiar pentru un credit bancar ai parte de o serie de avantaje precum: 

Acces rapid la o varietate de produse bancare 

Un consultant financiar are acces la toate produsele financiare de pe piata ceea ce inseamna ca poate sa analizeze mai in detaliu toate ofertele existente. De exemplu, daca un client isi doreste un anumit tip de credit prin intermediul consultantului financiar poate ajunge la concluzia ca un alt produs bancar i se potriveste mai bine. 

Beneficiezi de sprijin in procesul de finantare

Un credit bancar este o decizie foarte importanta si decizia trebuie luata cu multa responsabilitate si atentie. O astfel de decizie poate sa fie destul de complicata in conditiile in care solicitantul este expus la sute de oferte din partea institutiilor bancare si nebancare numai la o simpla cautare pe internet. 

Un consultant financiar ofera sprijin in intreg procesul de finantare si te va ajuta sa gasesti cea mai buna solutie pentru nevoile tale. 

Consultanta financiara este individuala 

Discutiile cu un consultant financiar sunt individuale si consultantul se concentreaza asupra propriei tale situatii, astfel incat imprumutul obtinut sa fie unul avantajos si potrivit pentru situatia ta financiara. Un credit avantajos nu iti distruge echilibrul financiar iar plata ratelor nu va constitui un stres de fiecare data cand se apropie scadenta. 

Castigi timp pretios

Atunci cand cauti un credit potrivit pentru tine, la prima vedere toate ofertele par bune. Insa, timpul nu iti permite intotdeauna sa faci o cercetare amanuntita pentru a vedea daca este solutia potrivita pentru tine. Apeland la un consultant financiar vei primi indrumari de la un specialist care se angajeaza sa gaseasca cele mai potrivite oferte pentru tine si sa reduci in mod considerabil drumurile pe care le faci deoarece se rezuma totul la a te intalni cu consultantul financiar. 

Este un serviciu gratuit 

Cel mai mare avantaj al unui consultant financiar este acela ca toate costurile de consultanta nu sunt suportate de tine. Institutiile financiare ofera comisioane consistente consultantilor pentru contractele de creditare intermediate iar tu te alegi cu cea mai buna oferta si un credit care sa fie potrivit nevoilor tale.