Motive pentru care sa apelezi la un credit rapid si nu la prieteni

credit rapid

Motive pentru care sa apelezi la un credit rapid si nu la prieteni

Situatiile neprevazute fac parte din viata noastra de zi cu zi si au darul de a aparea atunci cand ne asteptam mai putin. Fie trebuie sa mergi de urgenta la dentist, fie telefonul nu mai functioneaza si trebuie sa il inlocuiesti, ti s-a stricat masina sau ai reusit sa inunzi vecinii, care sunt situatii care necesita bani cat mai urgent.

Chiar daca iti stii bugetul pentru luna in curs o cheltuiala neprevazuta iti strica toate socotelile. Daca te gandesti sa apelezi la un prieten sau la familie pentru a imprumuta niste bani pana la salariu te sfatuim sa te gandesti de doua ori. Nu este mai bine sa apelezi la un credit rapid si sa rezolvi problema mai eficient? Iata motivele pentru care aceasta este o solutie mult mai buna:

Obtii imprumutul fara sa dai telefoane si sa stabilesti intalniri

Mai ales daca nu ti-ai vazut prietenii de foarte multa vreme este cam ciudat sa ii suni pentru a le solicita un imprumut. Pana la urma ar putea sa creada ca singurul tau scop este acela de a apela la ei numai cand ai nevoie de ajutor financiar. Desi pare simplu sa il suni pe fostul tau coleg de facultate si sa ii ceri 500 lei imprumut pana cand iei salariu nu este chiar asa. Iti compui un discurs in mintea ta si te gandesti ca nu are ce sa decurga prost. Insa, este posibil sa ajungi chiar si la al treilea sau al patrulea prieten intrucat nici primul si nici al doilea nu aveau aceasta suma.

Dupa atatea probleme nu prea ai chef sa iesi in oras dar daca este necesar atunci in mod clar va trebui sa faci acest lucru pentru ca pana la urma ai nevoie de acei bani. Insa, aceasta nu este singura solutie. A apela la un credit rapid te poate salva de la foarte multe situatii inconfortabile intrucat totul se intampla in fata laptopului tau, nu trebuie sa dai nici un telefon. Solicitarea imprumutului se face exclusiv online si va trebui sa trimiti o copie de buletin si un extras de cont.

Atunci cand apelezi la un credit rapid nu ti se schimba programul pentru ca nu va trebui sa faci nici un drum. Banii pot intra chiar in aceeasi zi direct pe contul tau bancar si vei putea sa ii folosesti pentru ce ai nevoie.

Nu va trebui sa oferi explicatii pentru ce ai nevoie de bani

Atunci cand apelezi la un prieten, in mod automat va trebui sa ii povestesti contextul nevoii de bani. Stii ca asteapta de la tine aceasta motivare si, drept urmare, nu ai cum sa scapi de acest lucru. Astfel, incepi sa ii povestesti cum ti s-a stricat masina, ai mers la service si au fost descoperite si alte defectiuni iar costul total este peste puterile tale deoarece nu ai prevazut ca se va intampla asa ceva.

Nu te vei simti confortabil sa ii expui toate faptele exact asa cum sunt. Iti este teama sa nu fii judecat si ai vrea sa nu fii nevoit sa povestesti detalii despre situatia ta financiara. Atunci cand apelezi la un credit rapid nu este nevoie sa dai explicatii pentru ce folosesti banii. Completezi online suma necesara si ziua in care vei returna banii. Nu suni pe nimeni, nu stai la coada la un ghiseu, asadar nu exista nimeni care sa te intrebe pentru ce ai nevoie de bani.

Solicitarea se face exclusiv online in doar cateva minute iar raspunsul il primesti pe loc si dureaza mai putin decat o conversatie telefonica cu un prieten.

Restitui banii atunci cand vrei nu cand iti spune un prieten

Atunci cand imprumuti bani de la un prieten in mod automat iti spune cand are nevoie de bani inapoi. Uneori iti spune ca are si el niste cheltuieli pentru luna in curs si are nevoie de ei intr-o saptamana daca nu chiar mai repede. Alteori iti spune ca nu are nici o constrangere financiara si poti sa returnezi banii chiar si luna viitoare daca iti este mai confortabil asa. Iar tu, pana sa apuci sa rasufli usurat primesti telefon de la acel prieten si iti spune ca s-a razgandit ca are nevoie totusi de banii aceia inapoi mai repede.

Atunci cand apelezi la un credit rapid tu alegi ziua in care sa oferi imprumutul inapoi, pana la 30 de zile. Restituirea imprumutului se face prin virament bancar si nu trebuie sa faci nici un drum. Contra unei taxe poti sa prelungesti imprumutul astfel incat sa iti fie tie mai comod.

Asadar, prin intermediul unui credit rapid vei putea avea banii necesari fara sa fie necesare explicatii, telefoane sau drumuri inutile.