Credit cu rambursare 62 zile de la Viva Credit

Credit cu rambursare in 62 zile Viva Credit

Viva Credit lanseaza un nou produs financiar: creditul pe 62 de zile

 

Stii acel moment cand masina se strica atunci cand lumea iti este mai draga? Sau acel eveniment din familie pentru care nu ai apucat sa strangi inca bani? Indiferent de motivul pentru care ai nevoie de bani Viva Credit iti este alaturi cu cele mai avantajoase produse de creditare. Primesti acum, platesti mai tarziu, mai exact in 62 de zile ceea ce este cu mult peste ceea ce ofera alte institutii financiare nebancare ca si perioada de rambursare.

vivacredit.ro

Un produs de creditare rapid cu perioada de rambursare prelungita

 

Nu trebuie decat sa accesezi website-ul Viva Credit si vei avea acces la toate avantajele unui credit rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa alegi suma de bani care iti este necesara si apoi sa aplici urmand instructiunile deosebit de usor de urmat. Pentru a aplica la un astfel de credit nu vei avea nevoie decat de un extras de cont si o fotografie clara a cartii de identitate. Apoi intreaga procedura este deosebit de simpla.

Acum, cu aceasta perioada de rambursare de 62 de zile este mult mai usor sa returnezi banii. Insa, in cazul in care reusesti sa rambursezi inainte de vreme intregul credit, mai exact la 31 de zile atunci dobanzile sunt zero. Mai concret spus, vei plati exact cat ai solicitat.

Decizia o vei primi in scurt timp si vei putea avea un raspuns astfel incat sa poti cunoaste daca este posibil sa te imprumuti de suma de bani la care te-ai gandit. Desigur, intotdeauna exista sansa sa te califici pentru o suma mai mica de bani in cazul in care nu ai reusit sa faci imprumutul pentru suma dorita. Dupa ce situatia ta a fost analizata, un consultant financiar te va contacta pentru validarea datelor apoi daca totul este in regula banii pot sa intre chiar si in aceeasi zi in care ai aplicat. In cazul in care ati aplicat dupa programul de procesare al tranzactiilor bancare atunci veti avea banii in cont a doua zi.

Un produs de creditare Viva cand iti doresti bani rapid si cu returnare pe termen relaxant de rambursare

 

Cei care au aplicat deja beneficiaza de toate avantajele oferite de lansarea acestui nou produs. La ora actuala este unic si putem spune ca este cel mai bun deoarece intelege pe deplin nevoile clientilor. Motivul pentru care multe persoane intarzie cu rambursarea creditului rapid este ca perioada de 30 de zile nu este intotdeauna suficienta, dar cu aceste 62 zile puse la dispozitie este imposibil sa mai intarzii cu plata creditului.

Insa, indiferent de suma, imprumutul trebuie sa se faca in mod responsabil astfel incat sa puteti acoperi creditul rapid. La Viva Credit puteti avea chiar astazi 2000 lei in cont asadar, nu mai stati pe ganduri si accesati chiar astazi creditul pe 62 de zile. La fiecare pas suntem alaturi de dumneavoastra si va vom ajuta sa accesati creditul in cel mai scurt timp cu putinta.

Flexibil, rapid, confidential, 100% online, posibilitate de rambursare anticipata, transparenta, cam asa am putea descrie pe scurt acest produs de creditare nou lansat pe piata. 

Creditul rapit cu rambursare in 62 zile de la Viva

  • perioada mai lunga de rambursare a imprumutului, de 62 zile
  • – 0% dobanda in primele 31 zile
  • – creditul e GRATUIT daca clientul il plateste in primele 31 zile. Adica plateste inapoi fix cat a imprumutathttps://vivacredit.ro/62zile.