Credite pentru fermieri

credit fermieri

Credite pentru fermieri romani

 

Credit Agricole Romania, banca de origine franceza, lanseaza pe piata specifica pachete de produse de creditare de dedicate fermierilor romani, anunta Ziarul Financiar.

Banca franceza urmeaza sa dedice o linie de business segmentului agricol, proiectand un concept de business “all inclusive” ce include pachete de produse si servicii in care au fost considerate  in mod dedicat specificul afacerilor din domeniul agro, de la perioada de finantare sau garantii,  la perioade de rambursare.  

 

Prin acest pachet integrat de servicii de creditare, Banca franceza Credite Agricole Romania doreste sa vina in intampinarea afacerilor din agricultura cu solutii de finantare a afacerii pentru diverse situatiii specifice: prefinantarea subventiilor APIA, achizitionarea de masini si echipamente agricole, de teren, procurarea de seminte, ingrasaminte sau pesticide. Diferenta pachetului de finantare al bancii franceze  consta in faptul ca cele 10 produse de creditare fost concepute pornind de la nevoile reale ale agricultorilor, considerand ciclul anual de lucrari agro.

 

Reprezentatul bancii Credite Agricole Romania, Luc Beiso – CEO, a declarat ca produsele au considerat ca fermierii sa aiba costuri mai mici, periode de finantare mai indelungate si solutii personalizate specificului afacerilor lor. Produsele au fost testate in piata tinta si au fost bine primite de catre antreprenori-fermieri carora li se adreseaza aceasta linie de business.

 

Banca Credite Agricole are experienta de 130 ani in domeniul finantarii afacerilor din domeniul agricol.

 

Surse: http://www.zfcorporate.ro ;

http://www.piatafinanciara.ro


Sursa foto : pixabay.com