Centrale termice Ariston in rate -un upgrade la stilul de viata

credite pentru produse cu plata in rate- dolar, foto pixabay

De ce sa iei centrale termice Ariston in rate? Pentru ca eficienta si confortul bat pretul!

 

…………….

 

Centrale in condensare Ariston Class One 24 kW

 

Confortul termic este unul dintre principalele caracteristici ale unui camin cat mai perfect pentru traiul din fiecare zi. Avand un design modern si compatibil cu locuintele amenajate intr-un stil perfect adaptat vietii noastre, centrala termica Ariston Class One 24 kW reprezinta alegerea perfecta din mai multe motive.

 

Descopera gama de centrale termice Ariston Class One 24 kW

 

Design-ul nu este singurul atu de care dispune intrucat prin intermediul tehnologiei moderne, producatorii au reusit sa obtina un produs exceptional perfect compatibil cu necesitatile pe care le aveti. Centrala Ariston Class One 24 kW este o centrala termica murala in condensatie, ce functioneaza pe gaz oferind fiabilitate prin intermediul tehnologiei de ultima generatie One, patentat de Xtra Tech. Acest model raspunde cu succes nevoii de incalzire a spatiului oferind confort maxim ori de cate ori este pus in functiune.

Modelul prezentat este unul cu o eficienta ridicata ce se ridica foarte usor la nivelul asteptarilor. Gama de centrale termice Ariston Class One 24 kW este conceputa astfel incat sa ofere un randament ridicat. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei de ultima generatie incorporat, facand din aceasta una dintre cele mai economice modele de centrale termice in condensare. Conform analizelor de eficienta realizate asupra centralelor termice in condensare Ariston Class One 24 kW, eficienta sezoniera se situeaza la un procent de peste 94%.

 

Eficienta energetica si consum de resurse inteligent

 

Consumul de energie se realizeaza intr-un mod cat mai precis iar puterea este reglata conform necesarului efectiv de caldura. Astfel, rezulta costuri mai mici la capitolul utilitati. De asemenea, investitia se amortizeaza intr-un timp foarte scurt iar dumneavoastra nu va mai ramane decat sa profitati de calitatile exceptionale cu care este inzestrata aceasta centrala termica in condensare de ultima generatie.

 

Ariston Class One 30kW reunesc design-ul modern cu eficienta energetica si termica de ultima generatie

 

Tehnologia de ultima generatie incorporata in centralele termice Ariston Class One 30kW aduc in casa ta confortul si posibilitatea de a utiliza un echipament deosebit. Avand posibilitatea de a controla totul cu ajutorul inovatiilor pe care vi le pune la dispozitie acest model nou de centrale termice in condesatie.

 

Centrale termice cu tehnologie de ultima generatie pentru un stil de viata modern

 

Avand incorporata tehnologia XtraTech veti putea beneficia de eficienta termica dar si de avantaje precum reducerea costurilor la facturile de utilitati. Centralele Ariston Class One 30 kW ofera o garantie ridicata pe termen lung cu privire la calitatile pe care le ofera utilizatorului. Interiorul centralei termice este unul impresionant intrucat toate componentele sale sunt asezate inteligent si cat mai compact. Dimensiunile reduse si design-ul high – tech sunt doar doua dintre caracteristicile care fac din acest echipament unul potrivit pentru locuintele moderne ale caror proprietari doresc sa mentina totul la un nivel mai minimalist.

Centrala termica se adapteaza in functie de nevoile de caldura pe care le aveti, debitand exact atata caldura cat este necesar pentru a mentine confortul termic pe intreg parcursul zilei. Avand o putere de 30 kW, ofera suficient randament si eficienta astfel incat sa rezulte un consum cat mai redus.

 

Mai mult confort prin intermediul inovatiilor oferite de Ariston

 

Modelele de centrale termice Ariston Class One 30 kW ofera posibilitatea utilizatorului de a conecta centrala la un smartphone ce permite controlul la distanta. De asemenea, utilizatorul va putea sa urmareasca raportul energetic si sa monitorizeze in permanenta centrala. Deoarece este o centrala termica atat de deosebita, garantia este extinsa pana la 7 ani. Componentele sunt originale marca Ariston si sunt testate si garantate de producator. Cu ajutorul materialelor noi si inovative, centrala termica Ariston Class One 30 kW este proiectata sa reziste si sa ofere cele mai bune rezultate.

Fa-ti un upgrade la stilul de viata achizitionand in rate noile centrale termice in condensatie Ariston Class One 35 kW

 

Centralele termice din gama Ariston Class One sunt proiectate sa reziste si sa ofere o eficienta energetica si termica pe masura. In plus, alegand unul dintre modelele acestei clase, asa cum ar fi si Ariston Class One 35 kW, vei putea sa va convingeti in scurt timp ca este proiectat astfel incat sa raspunda cu succes nevoilor tale.

 

Tehnologie si inovatie incorporata intr-o centrala termica deosebita

 

Avand incorporate cele mai noi si inovatoare tehnologii vei putea sa utilizezi aceasta centrala in condensatie mai usor decat ti-ai putea imagina. Vei putea sa setezi direct de pe panoul cu touchscreen valorile temperaturilor si nu numai, vei putea sa controlezi totul de la distanta prin intermediul unui smartphone si sa obtii rapoarte ale eficientei energetice si de consum astfel incat sa poti controla mai bine costurile.

Inovativ, elegant, modern, eficient, de inalta clasa, cam asa s-ar descrie pe scurt acest model de centrala conceput de Ariston Class One 35 kW. Este destinata familiilor moderne care isi doresc sa incorporeze tehnologia de ultima generatie in stilul lor de viata dar si tuturor celor care doresc sa aduca o schimbare din punct de vedere al confortului. O data setata, centrala termica va functiona punand la lucru toate caracteristicile sale deosebite, reusind sa aduca mai mult confort in stilul de viata pe care il aveti.

 

Design modern, dar si caracteristici tehnice pe masura

 

Liniile dinamice si materialele noi care definesc acest model de centrala termica in condensatie, ofera un design placut si usor de incorporat in locuintele moderne. In  plus, dimensiunile reduse il fac potrivit mai ales in locuintele mici. Performanta pe care o ofera este pe termen lung iar eficienta este ridicata si ofera un grad de confort peste asteptari. Aceasta gama de centrale termice cu siguranta reuseste sa impresioneze si daca vreti ceva cu adevarat performant atunci aceasta gama este potrivita pentru voi.

 

Unde contractezi credite in rate pentru centrale termice?

 

Cine nu cunoaste povestea cu greierul si furnica. In aceeasi idee, consideram ca tocmai acum, cand vara isi intra in drepturi pe deplin, fiecare dintre cei ce nu detin o centrala termica, ar trebui sa se gandeasca la aceasta optiune. Motivul este unul simplu, este mai bine sa fi pregatit inca de pe acum pentru iarna, decat sa induri frigul.

Invata sa alegi cat mai simplu o centrala termica in rate

 

Exista zeci, poate chiar sute sau mii de oferte pentru centrale termice in rate atat in mediul on-line dar si in mai toate magazinele de electrocasnice mari, amenajari dar si de instalatii termo-sanitare. Insa apare o intrebare, cat de fiabil este sa cumperi o centrala termica in rate?

Pentru a raspunde la aceasta intrebare, pornim de la modalitatea contractarii unui program de creditare. Plata in rate implica in mod direct o intelegere intre client, o banca sau o institutie financiara non-bancara si firma ce comercializeaza produsul. Aceasta intelegere ia forma unui contract de creditare prin care unitatea financiara, fie ea banca sau IFN va achita in avans valoarea produsului, urmand ca dumneavoastra in calitate de client  sa achitati in transe suma totala de bani catre insititutia bancara.

Bineinteles, ofertele de centrale termice in rate pleaca de la modele accesibile, si simple, pana la modele sofisticate, care pot fi controlate prin intermediul unui smart-phone si nu numai. Asadar alegerea unui model de centrala termica poate fi o sarcina destul de grea.

Orice tip de centrala termica are un anumit gabarit, sau volum de apa pe care o poate incalzi pentru a incalzi caloriferele. In general, majoritatea modelelor sunt gandite pentru a incalzi un apartament de doua camere. Pentru cei ce au apartamente mai mari sau locuiesc la casa, este necesara o centrala cu un gabarit mai mare. Asadar, un prim factor este gabaritul, sau cat de mare este locuinta dumneavoastra.

Un al doilea factor este tehnologia folosita la incalzirea apei din traseul de calorifere. Desi majoritatea dintre clienti prefera centralale in condensatie, pe piata din Romania inca se mai gasesc si pe model clasic. Evident, sfatul nostru este optati pentru cele in condensatie deoarece acestea au un randament crescut. Acest plus in randament pleaca de la faptul ca gazele de ardere, care sunt la o temperatura destul de mare sunt re-incluse in circuitul de incalzire a apei. Astfel prin reciclarea gazelor de ardere se obtine un plus de randament chiar si cu 25 – 45 % in functie de model.

 

Poti cumpara chiar azi o centrala termica in rate

 

Si pentru ca este vorba despre centrale termice in rate, trebuie sa stiti ca majoritatea retailerilor detin diferite colaborari cu unul sau mai multi furnizori de servicii bancare. Asadar, procedura de achizitie a centralei dar si a elementelor adiacente instalatiei termice si de apa, este destul de simpla. Majoritatea creditelor de nevoi personale implica un dosar in care sa se regaseasca o adeverinta de venit, copii dupa actul de identitate si cererea proforma de creditare.

In prezent tot mai mult auzim de creditele si aprobarile de achizitie in rate ce sunt oferite pe loc. Trebuie sa stiti ca exista o perioada de cel mult cateva zile in care dosarul este analizat in vederea aprobarii creditului. Asadar, profitati acum de zilele de vara si aruncati o privire asupra multitudinii de oferte pentru centrale termice in rate!

 

Foto pixabay